ترور؛ ماهيت اصلي رژيم صهيونيستي

ترور؛ ماهيت اصلي رژيم صهيونيستي

 اعتراف صريح اسرائيل به ترور ابوجهاد يک بار ديگر پرده از ماهيت اين رژيم برداشت

ترور؛ ماهيت اصلي رژيم صهيونيستي

عبارت «حملات پيشگيرانه هدفمند» در زبان رسمي عبارتي معمولي به نظر مي‌آيد، اما در پس آن يك استراتژي جنايتكارانه نهفته است. ارتش در واقع از قتل هدفمند دشمنان اسرائيل با عبارت حملات پيشگيرانه هدفمند ياد مي‌كند و رژيم صهيونيستي به بهانه تامين امنيت و ترساندن دشمنان، اين جنايات را توجيه مي‌كند.
اين استراتژي با آغاز انتفاضه دوم در سال 2000 مورد توجه قرار گرفت و بين سال‌هاي 2001 تا 2004 شمار زيادي از رهبران بلندپايه سازمان‌هاي فلسطيني از جمله فتح و حماس به شهادت رسيدند. ارتش رژيم صهيونيستي در مارس 2004 احمد ياسين، رهبر نابينا و سالخورده و بيمار حماس را با شليك سه موشك به نوارغزه به شهادت رساند و يك ماه بعد همين سرنوشت در انتظار جانشين وي يعني عبدالعزيز رنتيسي بود. در جريان اين حملات، ده‌ها انسان بي‌گناه ديگر نيز كشته يا مجروح شدند.
ترديدي نبوده و نيست كه رژيم صهيونيستي پشت همه اين حملات با پهپادها، موشك‌ها و بالگرد‌ها بوده است، اما جزئيات آن براي دوستان و دشمنان اسرائيل پوشيده بود. حال و پس از سال‌ها، اداره سانسور نظامي اسرائيل اسنادي منتشر كرده كه نقش اين دولت در اين جنايت‌ها را علني مي‌سازد و مهم‌تر آن كه اسرائيل اعتراف مي‌كند ابوجهاد، معاون ياسر عرفات سال 1988 به دست كماندوهاي ويژه ارتش اسرائيل در تونس به قتل رسيده است.
اما داستان اين جنايت‌هاي هدفمند اسرائيل به دهه‌ها قبل و حداقل به سال 1956 بازمي گردد. در آن زمان يهوشافات هاركابي، رئيس اداره اطلاعات و امنيت ارتش اسرائيل دستور قتل همتاي مصري خود را در صحراي سينا يعني مصطفي حافظ صادر كرد. 
در آن زمان ارتش مصر از گروه‌هاي فلسطيني در نوارغزه براي حمله به اسرائيل پشتيباني مي‌كرد. مصطفي حافظ در جولاي 1956 به وسيله انفجار بمب پاكتي كه از طريق يكي از ماموران دوجانبه مصري به او تحويل داده شده بود، كشته شد. آن مامور نيز كه از محتواي پاكت اطلاعي نداشت، دو چشم خود را بر اثر اين انفجار از دست داد. تنها يك روز پس از آن، وابسته نظامي مصر در اردن به روشي كاملا مشابه كشته شد.

پروژه ترورهاي هدفمند
موساد سال 1962 موجي از ترورهاي هدفمند را با عنوان عمليات شمشير داموكلس به راه انداخت؛ عمليات‌هايي كه فرمانده آن اسحاق شامير بود. در چارچوب همين طرح بود كه يك دانشمند آلماني كه زماني در برنامه موشكي حكومت نازي مشاركت داشت و سپس براي برنامه موشكي مصري‌ها كار مي‌كرد، هدف قرار گرفت. اين بار نيز صهيونيست‌ها يك بمب پستي را كه مهر اداره پست هامبورگ روي آن نقش بسته بود براي سوژه خود فرستادند، اما پنج كارگر مصري به جاي قرباني اصلي جان خود را از دست دادند. دو عمليات بعدي عليه اين دانشمند آلماني كه هانس كلاين وشتر نام داشت نيز ناكام ماند، زيرا عاملان ترور هدف را اشتباهي شناسايي و در بار آخر، گلوله در لوله سلاح گير كرده بود. در سپتامبر 1962 هانس كروگ، رئيس يك شركت صوري مصري در مونيخ بدون آن كه ردي از وي باقي بماند، ناپديد شد. سال‌ها بعد رسانه‌هاي صهيونيستي گزارش دادند وي توسط ماموران موساد به قتل رسيده است.
اما پس از دستگيري دو جاسوس اسرائيلي در سوئيس، نخست‌وزير وقت اسرائيل يعني ديويد بن گوريون، فرمان توقف عمليات شمشير داموكلس را صادر كرد. اين حملات پي در پي تروريستي روابط آلمان و اسرائيل را تيره كرده بود و دولت فدرال آلمان با پيشنهاد شغل به دانشمندان آلماني مقيم مصر در پايان سال 1963 آنان را به كشور بازگرداند. برنامه موشكي مصر نيز سال 1967 به طور كلي متوقف شد و دولت جمال عبدالناصر تصميم گرفت از آن پس، از شوروي موشك بخرد.
زنجيره‌اي از ترور
اما بدنام‌ترين و كثيف‌ترين عمليات تروريستي موساد سال 1972 و پس از كشته شدن ورزشكاران اسرائيلي در جريان المپيك مونيخ آغاز شد. طي سال‌هاي 1973 ـ 1972، 9 نفر كه به گمان اسرائيلي‌ها از اعضاي گروه سپتامبر سياه (همان گروهي كه ظاهرا مسئول حملات المپيك مونيخ بودند) توسط كماندوهاي ويژه رژيم صهيونيستي به قتل رسيدند. شخص گلدا ماير، نخست‌وزير اسرائيل فرمان مستقيم اين ترورها را صادر كرده بود. ترورهايي كه در پاريس، نيكوزيا، رم، آتن و سراسر لبنان انجام گرفت. قربانيان اين ترورها يا از طريق رگبار گلوله يا بمب‌هاي جاسازي شده در تلفن و رختخواب‌هاي خود كشته شدند. صد البته اين‌بار نيز جان شمار زيادي از افراد بي‌گناه نيز از دست رفت.
نقل قول:
نكته: پس از سال​​ها سانسور نظامي بتازگي اسرائيل اعتراف کرد که ابوجهاد، معاون ياسرعرفات را سال 1988 در تونس به‌قتل رسانده است. اين عمليات توسط کماندوهاي ويژه ارتش رژيم صهيونيستي انجام شد

اما در جولاي 1973 رژيم صهيونيستي دستور توقف تعقيب و ترور مردان پشت پرده حادثه المپيك مونيخ را در نروژ صادر كرد. تروريست‌هاي اسرائيلي مردي به نام علي حسن سلامه را كه از وي به عنوان مغز متفكر حملات مونيخ ياد مي‌شد در شهر ليل هامر نروژ شناسايي كرده بودند و در روز روشن در خيابان 14 گلوله به سوي وي شليك كردند. اما آن مرد در واقع يك گارسون ساده و فقير مراكشي به نام احمد بوشيخي بود. به اين ترتيب نيروهاي نروژي پنج مامور موساد را بازداشت و از يك تا پنج سال حبس محكوم كردند. اين رژيم سال 1996 به علت اين حمله به پرداخت غرامت به خانواده قرباني محكوم گرديد. 
واحدهاي ويژه صهيونيستي سال 1979 بالاخره سلامه را در بيروت شناسايي و او را به وسيله يك بمب كنترل از راه دور جاسازي شده در خودرو به قتل رساندند. نفر آخر فهرست متهمان حملات المپيك مونيخ نيز يكي از اعضاي سازمان آزاديبخش فلسطين به نام عاطف بسيسو بود كه سال 1992 در پاريس به دست تروريست‌هاي صهيونيست كشته شد.
اين عمليات ظاهرا آخرين عمليات تروريستي اسرائيل در خاك اروپا بود. موساد و ارتش اسرائيل اواسط دهه 90 عمليات تروريستي خود را براي به قتل رساندن افراد كليدي حماس و فتح و اعضاي گردان الاقصي در نوارغزه و كرانه باختري متمركز كردند. 
اما يكي از ترورهاي ناكام، حمله‌اي بود كه سال‌ها بعد در خارج از آن منطقه صورت گرفت. ماموران موساد سال 1997 در امان پايتخت اردن تلاش كردند خالد مشعل، يكي از رهبران حماس را با گاز اعصاب به قتل برسانند. پس از تزريق ناگهاني سم در گردن مشعل، محافظ وي موفق شد دو مهاجم اسرائيلي را هنگام فرار بازداشت و تحويل پليس اردن بدهد. ساعاتي پس از اين حمله بود كه اسرائيلي‌ها تحت فشار بيل كلينتون و ملك حسين پادزهر آن سم را در اختيار آنان قرار دادند و به اين صورت مشعل نجات يافت. پس از آن بنيامين نتانياهو، نخست‌وزير رژيم صهيونيستي آزادي احمد ياسين، بنيانگذار حماس از زندان اسرائيل را صادر كرد، يعني همان مرد سالخورده و نابينايي كه هفت سال بعد بر اثر شليك هدفمند موشك‌هاي اسرائيلي جان خود را از دست داد. اما حمله تروريستي امان موجب تنش در روابط كانادا و اسرائيل گرديد، زيرا معلوم شد ماموران اسرائيلي براي اجراي عمليات‌هاي تروريستي خود از گذرنامه‌هاي كشورهاي آمريكاي شمالي استفاده كرده‌اند.
عمليات در خارج
سال 2008 بار ديگر حملات تروريستي اسرائيل در خارج شروع شد و اين بار عماد مغنيه كه از فرماندهان حزب‌الله بود در دمشق بر اثر انفجار يك خودروي حامل بمب به شهادت رسيد. اگرچه اسرائيلي‌ها هرگونه دخالت خود را در اين ترور انكار مي‌كنند، اما عمليات‌هاي بعدي از اين دست ترديدي در مورد نقش اسرائيل باقي نگذاشت.
موساد در ژانويه 2010 و اين بار در شهر دبي اقدام به ترور محمود المبحوح كرد. گفته شد المبحوح، مسئول تهيه و خريد اسلحه براي حماس بود. 27 نفر از ماموران اسرائيلي با استفاده از گذرنامه‌هاي اروپايي وارد امارات شدند و در اتاق هتل قرباني خود را با گاز بيهوش و سپس او را خفه كردند.
علاوه بر آن، شواهدي غيرقابل انكار از نقش مستقيم رژيم صهيونيستي در ترور چهار دانشمند هسته‌اي ايران كه نخستين آن ژانويه 2010 صورت گرفت، وجود دارد. اگر چه صهيونيست‌ها نقش خود را در اين ترورها تكذيب مي‌كنند، اما روش‌هاي به كارگرفته شده در اين ترورها و همين طور موضعگيري‌هاي خصمانه اسرائيل عليه برنامه اتمي ايران، ترديدي در عامليت تل‌آويو در اين جنايات باقي نمي‌گذارد.
اما يكي از مرموز‌ترين ترورها كه هنوز هيچ اطلاعات روشني در مورد آن وجود ندارد، مرگ يكي از چهره‌هاي كليدي جبهه خلق براي آزادي فلسطين يعني وادي حداد سال 1978 در برلين شرقي است. حداد از جمله كساني بود كه يك هواپيماي خطوط هوايي ايرفرانس را كه يكصد يهودي مسافر آن بودند، ربود و به فرودگاه انتبه در موگاديشو برد. از قرار معلوم وي بعدها و پس از خوردن يك شكلات سمي به صورت تدريجي جان خود را از دست داده است. بسياري از فلسطيني‌ها حتي مرگ عرفات را هم با توجه به كشف آثار ماده كشنده پلونيوم 210 در لباس‌هاي وي به اسرائيل نسبت مي‌دهند. شايد نبش قبر عرفات در روزهاي آينده پرده از اين راز بردارد، اما بي‌ترديد ماشين ترور رژيم صهيونيستي در شش دهه اخير همواره فعال بوده است.




:: برچسب‌ها: ماسون , صهیونیست , ترور ,
|
امتیاز مطلب : 29
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
نویسنده : مهدی استیری
تاریخ : دو شنبه 29 آبان 1391
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: